,

,

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτικό Δελτίο Δημοτών Ελληνικού - Αργυρούπολης



Παραδόθηκαν ανακαινισμένα 8 προαύλια Νηπιαγωγείων του Δήμου μας




Ένα τεράστιο έργο για την ασφάλεια των παιδιών μας.
Τα παιδιά μας μπορούν πλέον να παίζουν με ασφάλεια μετά το έργο ανακαίνισης που κάναμε σε 8 νηπιαγωγεία συνολικά, 4 του Ελληνικού ( 2ο Αλικαρνασσού, 4ο Τριπόλεως, 5ο Εθνάρχου Μακαρίου, 6ο Αργοναυτών) και 4 της Αργυρούπολης ( 1ο Πόντου, 3ο Κυκλάδων, 6ο Κυθήρων, 13ο Μιλήτου).
Το έργο θα ολοκληρωθεί και στα υπόλοιπα φέτος, ενώ άμεσα θα ανακαινιστούν και τα προάυλια 3 παιδικών σταθμών της πόλης μας.
Έργο ουσίας και ασφάλειας για τα μικρά μας αστέρια.
Στις παρακάτω φωτογραφίες φαίνονται τα ανακαινισμένα προαύλια:




Δείτε σε τι κατάσταση ήταν πριν:








Ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης αποξηλώνει παράνομες διαφημιστικές πινακίδες













Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο εντοπισμός και η αποξήλωση των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων που είναι τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.
Μέχρι στιγμής έχουν αποξηλωθεί 20 παράνομες πινακίδες τύπου “Ρακέτας” ενώ το προσεχές διάστημα θα αποξηλωθούν και οι υπόλοιπες.
Ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης δήλωσε σχετικά:

"Δίνουμε τέλος στο καθεστώς ανομίας που επικρατούσε στην πόλη μας. Αποξηλώνουμε όλες τις αυθαίρετες διαφημιστικές πινακίδες που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και αποτελούν μεγάλη πηγή κινδύνου για την ασφάλεια των οδηγών και πεζών. Συνεχίζουμε εντατικά, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του δήμου μας."

Έργα για όλη την οικογένεια !











Νέος πολυχώρος καθώς και 5 παιδικές χαρές στο Ελληνικό, ενώ έρχονται και τα πρώτα υπαίθρια Γυμναστήρια!
Το νέο έτος μας βρήκε να δουλεύουμε με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς σε πολλά σημεία στην πόλη μας.
Ξεχωρίζουν οι εργασίες στην Καλλιπόλεως και Αφροδίτης όπου μέχρι τον άλλο μήνα θα έχουμε κατασκευάσει έναν σύγχρονο πολυχώρο για όλη την οικογένεια που θα περιλαμβάνει μια νέα παιδική χαρά, Υπαίθριο Γυμναστήριο, Γηπεδο 5χ5 με χλοοτάπητα και πολλούς τραπεζόπαγκους για πικ νικ.
Παράλληλα, στο Ελληνικό θα παραδοθούν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι ανακατασκευασμένες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές στην Σκιάθου και Βενιζέλου, στην Λ. Ιασωνίδου και Αθανασίου Διάκου, Αμαζόνων, Κάτω Ελληνικό πλατεια Σμύρνης και Ελ Βενιζέλου και 33η, ενώ θα αναπλαστούν και 3 πλατέιες τους καθώς συνεχίζεται και η επισκευή των πεζοδρομίων.

Τέλος, επειδή το ζητήσατε, σε 2 βδομάδες θα τοποθετηθούν και τα πρώτα υπαίθρια γυμναστήρια στην Πλατεία Σουρμένων, στο 208 και στο Οικογενειακό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής!















Στο Οικονομικό και Επενδυτικό Συνέδριο Money Show 2017 για το προσφυγικό


















"Οι μετανάστες δεν έχουν "βολευτεί" στο Ελληνικό. θα πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για αυτούς τους ανθρώπους ώστε να τους δοθεί διέξοδος και μέλλον στην ζωή τους. Το μέλλον του Ελληνικού είναι η ανάπτυξη, η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και έσοδα για το κράτος και τις τοπικές κοινωνίες."

Παρέμβαση του δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου στην συζήτηση για το μεταναστευτικό στα πλαίσια του συνεδρίου MoneyShow στο Χίλτον.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου